Bauer Hyperlite Sr


Comandă produsul și vino să-l ridici din Showroom Gheorgheni azi, după ora 10:00

Vezi toate opțiunile de livrare>

1 250,00 lei

-25%

937,50 lei

Adaugă la wishlist

Mai multe informații

Casca Bauer Hyperlite Helmet continuă utilizarea sistemului lor avansat de ajustare, cunoscut sub numele de FreeForm Adjustment System. Acest nou sistem permite jucătorilor să modifice independent lungimea și lățimea căștii, în funcție de preferințele lor, oferind confort, potrivire și protecție de neegalat. Oferind până la 18 milimetri de ajustare, casca Bauer Hyperlite se va ajusta pentru a se potrivi capului tău exact așa cum îți place.

În ceea ce privește aspectul de confort, casca Hyperlite Helmet dispune de noul sistem SHOCKLITE care este încorporat în toate cele 5 zone cheie ale căștii. Acesta se va adapta mai bine la forma capului tău și îți va oferi protecție ușoară și confort premium, fără a afecta performanța.

Împreună cu SHOCKLITE este o grosime optimizată a cochiliei și o nouă acoperire occipitală cu tăietură înaltă, optimizată pentru confort, care ajută casca Hyperlite Helmet să fie cu 20% mai ușoară decât RE-AKT 150. Căptușeala de confort XRD din spumă cu memorie turnată, împreună cu buclele pentru urechi cu profil redus și capacele pentru urechi fără scule, permit căștii să aibă o acoperire și o protecție premium atât împotriva impacturilor cu energie ridicată, cât și a celor cu energie redusă.

Pentru a menține jucătorii răcoroși sunt canalele de umezeală plasate strategic pe întreaga cască. Aceste canale ajută la atragerea aerului rece, menținând jucătorii uscați și confortabili pe tot parcursul utilizării. Acestea ajută, de asemenea, la uscarea mai rapidă a căștii atunci când nu este folosită.

Sizing chart: