Showroom România

Cel mai mare showroom Bauer din Europa de Est se găsește în județul Harghita, în localitatea Gheorgheni.

De cum intri în curtea clădirii, poți observa deja un teren pentru hochei pe role, care asigură condiții perfecte pentru antrenamentele de hochei pe uscat și o ocazie unică pentru cei care vor să se dea cu rolele de hochei.

Odată ce-ai intrat pe ușa clădirii, vei descoperi nenumărate posibilități. Astfel, în Showroom vei găsi nu doar cele mai noi colecții Bauer și Mission, ci poți savura și o cafea delicioasă în timp ce-ți prezentăm cele mai bune echipamente profesionale de hochei.

După ce ți-ai selectat crosa de hochei potrivită pentru tine, o poți testa deja pe terenul nostru Rapid Shot din interiorul clădirii, care îți dă posibilitatea să-ți exersezi loviturile la poartă.

De asemenea, aici vei găsi și patinele perfecte pentru tine, cu ajutorul scanner-ului nostru 3D Skate Lab, cu care îți scanăm piciorul pentru măsurători și aflăm valorile în câteva secunde. După ce încerci câteva modele de patine, poți decide pe loc care este cel mai potrivit model pentru tine.

Showroom
3D Skate Lab

3D Skate Lab

Pășește în viitor cu ajutorul scanner-ului nostru special 3D Skate Lab.

Pășește în viitor cu ajutorul scanner-ului nostru special 3D Skate Lab.

Zeci de ani de experiență au contribuit la dezvoltarea acestui aparat, care efectuează o analizează detaliată a picioarelor tale, oferindu-ți informații importante despre care ar fi patinele perfecte pentru tine.

Mai întâi, afli mărimea patinelor ideale pentru tine, conform ghidului de mărimi Bauer, dar sistemul este capabil să creeze chiar și un model unic de patine, pe baza datelor obținute din urma analizei picioarelor tale, pe care Bauer le poate folosi pentru a-ți crea o pereche de patine complet personalizate.

În scannerul nostru 3D Skate Lab sigur vei găsi partenerul perfect pentru hochei, după primele minute petrecute cu acesta.

Skatelab

Showroom România Bauerhochei.ro

Casca
Hochei pe role

Ascuțire patine cu ProSharp

Astăzi, și în România, există un număr semnificativ de persoane ale căror patine sunt modelate cu ajutorul mașinii de ascuțit AS1001.

Patinele sunt perfect ascuțite în mai puțin de un minut. ProSharp ascute patinele cu cea mai mare precizie, de fiecare dată.

Un avantaj important este presiunea și viteza constantă a roții, ceea ce înseamnă că ProSharp menține profilul lamei.

Mașina este proiectată pentru a asigura o întreținere redusă și o funcționare an după an.

Rapid Shot

Rapid Shot

Rapid Shot

Rapid Shot

Doar 2 astfel de sisteme brevetate pentru antrenamente de lovituri există în toată țara, iar unul dintre acestea se află în Showroom-ul nostru din Gheorgheni.

Sistemul lansează automat pucurile. Poți regla un număr de 8 viteze pentru pucuri, iar folosirea acestui sistem este recomandată pentru perfecționarea tehnicilor de snap shot, lovitura din încheietură sau backhand.

Acest sistem este unic în lume, deoarece este singurul sistem brevetat la nivel mondial, care poate măsura în același timp precizia, viteza loviturii și timpul de reacție.

Sistemul permite concursul între mai mulți jucători, dar te poate include și pe o listă mondială, pe baza rezultatelor tale, astfel că poți concura chiar și cu cei mai buni jucători din lume în Showroom-ul nostru.