Hocheiul pe gheata este o combinatie de eleganta, spirit de echipa si agresivitate, o aventura a spiritului pasionat de viteza si de forta unor miscari precise, care lovesc la fix.

Despre hochei


Hocheiul pe gheata este un sport de iarna olimpic, de echipa, care se joaca cu crose si un puc. Foarte popular, el necesita tehnica, echilibru si forta psihica.

Termenul de hochei, cu origini medievale, este disputat de catre francezi si englezi. In Bretonia, hoquet insemnau bucatile de lemn rasucite la capat purtate de catre ciobani. Similar, in Anglia, termenul de hook ar putea sa fie stramosul hocheiului de azi.

O echipa este alcatuita din maximum 20 de jucatori si 3 portari in competitia masculina si din 18 jucatori si 2 portari la feminin. In timpul jocului, o echipa nu poate avea mai mult de 6 jucatori pe gheata: un portar, 2 fundasi si 3 atacanti.

Un meci de hochei contine 3 reprize a cate 20 min. fiecare, cu frecvente schimbari de jucatori in timpul meciului si cu o pauza de 15 min. intre reprize.


Produsele noastre


Societatea Comerciala BAUER Hochei SRL este compania care va poate oferi produsul perfect pentru practicarea sportului de iarna si nu numai.

Puteti alege dintr-o gama larga de produse pentru hochei de gheata si hochei cu role, preturile noastre fiind foarte atractive pe piata romaneasca. Prin noi puteti obtine calitate la standarde europene.


Calitatea Bauer


Bauer este un important dezvoltator si producator de echipamente pentru hochei pe gheata, hochei cu role si lacrosse, precum si de imbracaminte asociata.

Compania are cel mai recunoscut si puternic brand din industrie, produsele sale fiind comercializate sub numele de marca Bauer Hockey, Mission Roller Hockey and Maverik Lacrosse, si distribuite de catre reprezentanti de vanzari sau distribuitori independenti la nivel mondial. Ea este axata pe consolidarea pozitiei de lider la toate categoriile de produse, promovand inovatia produselor sale la orice nivel.


Alege Sportul


Efectele pozitive ale sportului sunt numeroase. Pe termen lung, acestea sunt previziunile pentru tine, daca practici un sport:

Dupa 10 minute:  De fiecare data cand te misti, creierul primeste oxigen si procesul de gandire este imbunatatit. Creierul este cu 20% mai bine hranit cu sange.

Dupa 15 minute:  Apetitul pentru dulciuri dispare.

Dupa 30 de minute:  O jumatate de ora de sport scade tensiunea arteriala, si efectul dureaza pana la 10 ore. Practicarea regulata face problema tensiunii arteriale sa dispara.

Dupa 60 de minute:  350 de calorii se pierd dupa o ora de mers pe bicicleta, 380 de calorii dupa o ora de badminton, ?i 620 de calorii dupa inot.

Dupa doua saptamani:  Tot ce ridici pare mai usor, deoarece puterea si rezistenta organismului sunt crescute.

Dupa sase saptamani:   Intreg organismul se simte mai bine. Imaginea personala se va imbunatati, la fel si puterea de concentrare si memoria vizuala, toate drept rezultat al intineririi nervilor.

Dupa 8 saptamani:  Mobilitatea, rezistenta si viteza sunt optime astfel incat nu vei mai pierde autobuzul sau trenul vreodata.

Dupa o luna:  Sansa de imbolnavire se micsoreaza cu 50%, deoarece exista mai multe celule imunitare in sange. Tesuturile adipoase au fost transformate in muschi, si o imbunatatire a digestiei te face mai putin expus la cancer intestinal.

Dupa 4 luni:  Sistemul osos e mult mai stabil, iar mersul pe jos nu mai oboseste.

Dupa zece ani sau mai mult:  Poti obtine tinerete vesnica, ca urmare a efectelor pozitive ale sportului.